GALERIE LEMAIRE

Galerie Lemaire is opgericht in 1933 door M.L.J. Lemaire, de grootvader van de huidige eigenaar Finette Lemaire. Hij was een van de eerste handelaren in tribal art Amsterdam.

Galerie Lemaire heeft een internationale klantenkring van verzamelaars van objecten uit Nieuw Guinea, Indonesië en Afrika. Omdat de galerie al jarenlang een begrip is bieden regelmatig mensen hun verzameling aan, soms gekocht bij de galerie of in situ verzameld. De galerie is altijd geïnteresseerd om deze oude collecties te komen bekijken.

In de galerie zijn diverse objecten te bewonderen zoals maskers, beelden, textiel, sieraden en gebruiksvoorwerpen. Op de website vindt u maar een kleine selectie van de objecten die in de galerie te zien zijn.

Tentoonstellingen en beurzen

Finette Lemaire, organiseert eind oktober de internationale beurs the Tribal Art Fair. Daarnaast zijn er regelmatig tentoonstelling in de galerie te bezoeken. Wilt u de op de hoogte blijven meldt u dan aan voor de nieuwsbrief.
Op TAF exposeren twintig internationale handelaren hun beste objecten in de Duif, een unieke locatie in het centrum van Amsterdam.

BEZOEK GALERIE LEMAIRE

Galerie Lemaire
Reguliersgracht 80
1017 LV Amsterdam
+31-(0)20-6237027
+31-(0)6-24905585
[email protected]
Openingstijden
Donderdag, vrijdag, zaterdag 11.00 – 17.00
U kunt ook altijd een afspraak maken om de galerie op een ander tijdsstip te bezoeken.

Houd mij op de hoogte van activiteiten van Galerie Lemaire